Over ons

Bij Xevion zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige staalbouwconstructies, besturingstechniek en machinebouw. Eigenaar Bart van der Kolk, een zeer ervaren Wtb engineer in de Techniek, besloot in 2019 om zijn passie voor het creëren van technische oplossingen en machines te volgen en richtte Xevion op. Met zijn jarenlange ervaring en kennis in de technische branche heeft hij Xevion in staat gesteld vernieuwende oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Bij Xevion hebben we niet alleen passie voor technische oplossingen, maar ook voor onze klanten. We streven ernaar om u een professionele service te bieden met kwaliteitsoplossingen die aan uw behoeften voldoen. We begrijpen dat elk project uniek is, en daarom werken we nauw met u samen. Zo zorgen we ervoor dat u de best mogelijke oplossing krijgt aangeboden.

Bij Xevion geloven we in duurzame productie. We gebruiken daarom alleen milieuvriendelijke, duurzame materialen en technologieën om ervoor te zorgen dat onze producten veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig zijn. Onze passie is om het nog niet mogelijke mogelijk te maken, en we doen er alles aan om onze klanten te helpen hun ideeën om te zetten in realiteit!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw project, neem dan vandaag nog contact met ons op! We kijken ernaar uit om met u samen te werken en te praten over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Of u nu een concept heeft of al verder gevorderd bent in uw project, wij kunnen u helpen bij elke stap van het proces.